Kovács Dénes
Luxus vadászfegyverek

Ebben az albumban az élvonalbeli vadászfegyvergyártók művészi kidolgozású, luxus vadászpuska kínálatából kap ízelítőt a Tisztelt Olvasó. A bőséges és reprezentatív színes képanyag mellett, tájékoztató jelleggel az egyes cégeket bemutató szakmai ismertetőt, illetve a gyártmányokról röviden műszaki adatokat is olvashatunk. aki esetlegesen bővebb műszaki információkra is kíváncsi, az utána nézhet a szerző "Vadászfegyverekről nem csak vadászoknak", illetve a "Vadásztöltény- és lőtechnikai ismeret" c. szakkönyveiben. Ennek a szép kiadású, szemet (és remélhetőleg vadászlelket) gyönyörködtető fegyveralbumnak a végiglapozása, a luxus vadászfegyverek iránt érdeklődő Olvasóknak nem csak kellemes időtöltést, hanem művészi élményt is nyújt.

A Nimród Vadászújság és a Kaliber Fegyvermagazin hasábjairól jól ismert szerző kötetét veheti a kezébe a Tisztelt Olvasó.

2005 Dénes Natur Műhely Kiadó. Nagyalakú, 304 oldal, műnyomó papíron, igényes, fényképfelvételekkel. Borítólappal ellátott keménytáblás kötésben, újszerű, szépen megóvott állapotban. Ritkán bukkan fel!

 

Ára: 19.800 Ft