Megrendelési lehetőségek

Vásárlását webáruházunkban regisztráció nélkül, kosár használatával teheti meg a legegyszerűbben. A kiválasztott termékeket tegye a kosarába, majd a szállítási adatok és mód megadása után az Általános szerződési feltételek (ÁSZF) elfogadásával, véglegesítse megrendelését. Megrendelésről visszaigazoló emailt küld a webáruház

Megrendelést elfogadunk az elérhetőségeinken megadott e-mailben, telefonon és levélben is, pontosan megjelölve a kiválasztott tételt, tételeket (szerző, cím, megadott ár, kiadási év, ha van)

Személyes átvételre Makón van lehetőség, előre egyeztetett időpontban.

Bármilyen módon kívánja megrendelését átvenni, kérjük ne feledje a pontos számlázási és postázási cím megadását. 

Kérheti küldeményét előre utalás utáni foxpost automatás átvétellel is, ez esetben, a kiválasztás (beklikkelés) után, a lenyíló rubrikában válassza ki az adott csomagautomatát, ahová szeretné a küldeményt kérni.

Szállítást a Magyar Posta, a FoxPost futárszolgálat és partnerei végzik munkanapokon 7 és 16 óra között, a küldemény súlyától függően, levélként vagy csomagként.

Megrendelését, két munkanapon belül postázzuk. Csomagolási díj nincsen, de a postaköltség a vevõt terheli. 

Postadíjak:

Házhozszállítás utánvéttel: 2600 Ft (súlytól függetlenül.) Ebben az esetben Önnek a kézbesítőnek vagy futárnak kell kifizetnie a vételár+ ha van postaköltség együttes összegét (utánvételi összeg) 

Előre utalás utáni házhozszállítás: 1900.- Ft egységesen. Ha ezt választja, a rendelés visszaigazolását követően Önnek kell a könyvek árát+1500.-Ft postaköltséget egy összegben a visszaigazoló emailben közölt bankszámlaszámra átutalnia.  

FoxPosta automatába szállítás előre utalás után: 1400.- Ft. A kosár oldalon ezt az opciót bejelölve, majd a foxpost automatát kiválasztva, az ÁSZF elfogadása után véglegesítse a megrendelését. A rendelés visszaigazolását követően Önnek kell a könyvek árát+1400.-Ft postaköltséget egy összegben a visszaigazoló emailben közölt bankszámlaszámra átutalnia.  

Gazdaságos egyszerre több terméket rendelni, mert a postaköltség bármekkora csomagnál ugyanannyi. 

Húszezer Ft feletti megrendelésnél, bármely szállítási módnál, a postaköltséget cégünk átvállalja.

Hasznos böngészést, jó kedvet a vásárláshoz!

Üdvözlettel: A Diana Antikvárium (dianaantikvrium.hu)