Megrendelési lehetőségek

Vásárlását webáruházunkban, kosár használatával teheti meg a legegyszerűbben. A kiválasztott termékeket tegye a kosarába, majd a szállítási adatok megadása után az Általános szerződési feltételek (ÁSZF) elfogadásával, véglegesítse megrendelését. 

Megrendelést elküldheti ezen kívül az elérhetőségeinken megadott e-mailben, telefonon és levélben is, pontosan megjelölve a kiválasztott tételt, tételeket (szerző, cím, megadott ár, kiadási év, ha van)

Személyes átvételre Makón van lehetőség, előre egyeztetett időpontban.

Bármilyen módon kívánja megrendelését átvenni, kérjük ne feledje a pontos postázási cím megadását. 

Kérheti küldeményét elre utalás utáni foxpost automatás átvétellel is, ez esetben, jelölje meg az adott csomagautomatát, ahová szeretné a küldeményt kérni. Kézbesítést a Magyar Posta, a FoxPost futárszolgálat és partnerei végzik munkanapokon 7 és 16 óra között, a küldemény súlyától függően, levélként vagy csomagként.

Megrendelését, két munkanapon belül postázzuk az Ön által kiválasztott szállítás szerint. Csomagolási díj nincsen, de a postaköltség a vevõt terheli. Húszezer Ft feletti megrendelésnél, bármely szállítási módnál, a postaköltséget cégünk átvállalja.

Postadíjak:

Házhozszállítás utánvéttel: 2200 Ft (súlytól függetlenül.) Ebben az esetben Önnek a kézbesítőnek vagy futárnak kell kifizetnie a vételár+ ha van postaköltség együttes összegét (utánvételi összeg) 

Előre utalás utáni házhozszállítás: 1500.- Ft egységesen. Ha ezt választja, a rendelés visszaigazolását követően Önnek kell a könyvek árát+1500.-Ft postaköltséget egy összegben a visszaigazoló emailben közölt bankszámlaszámra átutalnia.  

FoxPosta automatába szállítás előre utalás után: A kosár oldalon ezt az opciót bejelölve, majd a foxpost automatát kiválasztva, az ÁSZF elfogadása után véglegesítse a megrendelését. A rendelés visszaigazolását követően Önnek kell a könyvek árát+1300.-Ft postaköltséget egy összegben a visszaigazoló emailben közölt bankszámlaszámra átutalnia.  

Célszerű egyszerre több terméket rendelni, mert a postaköltség bármekkora csomagnál ugyanannyi. 

Hasznos böngészést, jó kedvet a vásárláshoz!

Üdvözlettel: A Diana Antikvárium (dianaantikvrium.hu)