Csizmadia László
Sütés-főzés a szabadban és a hétvégi házban + A vendég előtti étel- és italkészítés művészete I.-II.

 
Csizmadia László kiváló két szakkönyve bemutatja szabadtűzi főzést, valamint a látványkonyha egészét. Részletesen tárgylja a hagyományos ételkészítési szabadtűzi technikákat, a szerszámokat, a főzőalkalmatosságukat, a nyársat, a bográcsot, a serpenyőt, az agyagot, a fóliát, tokot, egyéb segédeszközöket. A hagyományos szakácskönyvek felépítésüket tekintve is részletesek: Az előételektől a mártásokon át a nyársonsültekig, bográcsos ételekig, rostonsütésig, diszkoszban sültekig mindent bemutat, megemlít.
Természetesen kitér a kemence használatra és abban készült ételekre is.
A vendég előtti hagyományos ételkészítés bemutatásával foglalkozik a Vendég előtti étel és italkészítés művészete című nagysikerű kötet mely bemutatja az aperitifektől az ízelítőkig, salátákig, meleg és hideg előételekig, valamint főételek, meleg ételek, frissensültek elkészítéséve, kitálalásával, szervírozásával is foglalkozik.
 
Az ár a kettő kötetre együttesen vonatkozik.
Ára: 4.800 Ft