Zumpf János
Vadászok zsebkönyve

1947 Faust.  207 oldal, kiadói színes papírborítóban.

"Egy hézagpótló könyv megjelenését mindig nagy örömmel üdvözöljük. Ez a könyv erre rá is szolgált„ mert nemcsak, hogy felöleli a vadásztudománynak minden ágát, hanem alkalmas arra is„ hogy a vadászatban kevésbbé jártas kezdőket tanítsa.
Egy jó könyvnek az elolvasása megkönnyíti a tapasztalatok szerzését. Senkisem mondhatja magáról„ hogy minden kérdésben kifogástalanul jártas. Különösen igaz ez a vadászat tudományában. Midőn az olvasó ezt a könyvet a kezébe veszi'„ megtalálja benne mindazt, amit egy igazvadásznak tudni kell. A vadászatnak vannak írott és íratlan szabályai, amelyeknek betartása az igazvadászt megkülönbözteti a puskástól. Nagy különbsége hogy valaki a vadászatot a szó nemes értelmében gyakorolja„ vagy pedig fegyverét csak azért süti el, hogy öljön."
Zumpf János ritka szakkönyvét ajánlom mindenki figyelmébe: VADÁSZOK ZSEBKÖNYVE címmel. 1947-ben Budapesten jelent meg, 207 oldalon, rengeteg szemlélető fotóval, képpel, eredeti papírborítóban. Néhol, aláhúzás, jegyzetelés a lapokon. Összességében, ritka és hiánytalan közepes állapotú példány.

Ez a példány elkelt, de a következő előjegyezhető.

Töltse ki az alábbi űrlapot és azonnal szólunk, ha újra lesz készleten!

A választott termék:
Zumpf János: Vadászok zsebkönyve
Név: (*)
E-mail: (*)
Telefonszám: