Horgászkönyvek / Diana horgászati Antikvárium

horgaszkonyvek-diana-horgaszati-antikvarium-01.jpg

A vadászkönyvek mellett a Horgászkönyvek gyűjtése, mint rokon hobbi, szakterület, méltán népszerű a magyar horgászok körében. Egy-egy speciális horgászmódszer, egy új taktika, ötlet eredményesebbé teheti a horgászatunkat. A vízpartra akár magunkkal is vihetjük valamelyik klasszikus író könyvét. A horgászkönyvek árát is elsősorban annak ritkasága beszerzési nehézsége határozza meg. A háború előtt megjelent horgászkönyvek kis példányszámuk, nehéz beszerezhetőségük miatt egy felsőbb értéket képviselnek Ebben a fő kategóriában horgászati szakkönyvek, folyóiratok, szépirodalmi horgászelbeszélések, visszaemlékezések, horgászkalandok olvashatóak.

Antikváriumunk egyedülállóan nagy horgászati folyóirat és katalógus készlettel rendelkezik, amelyek tételei az alábbi alkategóriába  találhatóak meg:

Magyarországon megjelent Horgászati folyóiratok, elsősorban Magyar Horgász, Sporthorgász, Búvár, Blinker stb. folyóiratok, horgászmagazinok, kalauzok számai, beszerzéstől és aktuális készlettől függően. Teljes évfolyamok és szórványszámok is szép számmal megtalálhatók ebben az alkategóriában. Az évfolyamok bekötetlenül, vagy keménytáblás kötésben kerülnek értékesítésre, melyet minden évfolyamhoz feltüntetünk.