Rakk Tamás:
Tűzözön és hóvihar

1996 Skicc Reklámstudió. 268 oldal, fényképekkel. Keménytáblás kötésben, védőborítóban, szép állapotban. Nagyon jó könyv.

"Az ember jár-kel a világban, bekukucskál ide, bekukucskál oda, mert ugye arra a mai rohanás mellett nincs idő, hogy a nagyon érdekes helyeken, témáknál hosszan elidőzzön. Az események sora viszont izgatja a fantáziát, a látványok változatossága újabb ismeretek megszerzésére ösztönöz és mindezek hatására, saját életének és környezetének egy-egy momentuma újra felbukkan, amely ilyenkor gyakran átértékelődik, más színt kap.
Aztán, amikor az ismeretek, az emlékezés erejével képessé válik összeötvözni a múltat a jelennel, hirtelenjében sokkal kézenfoghatóbbá, átláthatóbbá válik a világ és felszabadultabb lesz a gondolat.
A gondolkodás szabadsága szüli a manipulálatlan véleményt, mely az értelmes élet egyik alapja, a normálisan működő világ fontos záloga.
A kaland pedig maga az élet sora a világban, hisz a nagy kaland ár ott keződik, amikor anyánk erejével átkerülünk a szorongató, forró alagutakon és ott végződik, amit pontosan meg sem fogalmazhatunk, meg sem érthetünk…
A kalandos kukucskán tartsanak hát velem, aztán amikor elfogy az én mondókám, folytassa ki-ki kedve és vérmérséklete szerint a kedves kukucskát és ha felfedez valamit, amit addig nem ismert vagy nem látott, bátran mondja el környezetének. A tapasztalatok szülte véleményét mondja el bátran, hisz egyedül így formálódik, így lesz érthetőbb, elviselhetőbb a világ és válhat egyre gazdagabbá életünk.

A szerző"

Fogyasztói ár4.000 Ft