Oriskó Ferenc-Pár Gyula
Halak szakácskönyve
Édesvízi és tengeri halak receptkönyve. Fóód Time Könyvkiadó. A mintegy 351 oldalas vaskos szakácskönyv korszerűen, innovatívan, de a hagyományokat megőrizve, mutatja be hazánk, valamint a világ halételeit. Többszáz recepten keresztül megismerhetjük, elkészíthetjük, a legjellegzetesebb ételeket, újdonságokat. Talán a legteljesebb magyarországon megjelent halfőző könyv. Érdemes beszerezni.
A mintegy hetvenféle halból, tengeri gyümölcsből, algából készíthető étel receptjének leírásait tartalmazza. Külön fejezetben mutatjuk be a halakhoz illő mártások elkészítését. Reméljük, mindenki hasznára tesszük közzé a különböző halak néhány tulajdonságát összegző Hallexikon fejezetünket. Újdonságnak számít e könyvünk abból a szempontból is, hogy a vizekben fellelhető összes élelmiszerre - így a növényi eredetűekre is elhívja tisztelt olvasóink figyelmét.
Ez a példány elkelt, de a következő előjegyezhető.
Töltse ki az alábbi űrlapot és azonnal szólunk, ha újra lesz készleten!