Megrendelési lehetőségek

Vásárlását webáruházunkban, kosár használatával teheti meg a legegyszerűbben. A kiválasztott termékeket tegye a kosarába, majd a kért szállítási adatok megadása után az Általános szerződési feltételek (ÁSZF) elfogadásával, véglegesítse megrendelését. 

Megrendelést elküldheti ezen kívül az elérhetőségeinken megadott e-mailben, telefonon és levélben is, pontosan megjelölve a kiválasztott tételt, tételeket (szerző, cím, megadott ár, kiadási év, ha van)

Személyes átvételre Makón van lehetőség, előre egyeztetett időpontban.

Bármilyen módon kíván vásárolni, kérjük ne feledje a pontos postázási cím megadását. (irányítószám, helység, ha van, emelet, ajtó stb.) Kérheti küldeményét postaponti átvétellel is, ez esetben, jelölje meg az adott postát, ahová szeretné a küldeményt kérni. Kézbesítést a Magyar Posta végzi munkanapokon 7 és 16 óra között, a küldemény súlyától függően, levélként vagy csomagként.

Megrendelését, két munkanapon belül postázzuk az Ön által kiválasztott szállítás szerint. Csomagolási díj nincsen, de a postaköltség a vevõt terheli.

Postadíjak:

Utánvéttel: 2000 Ft (súlytól függetlenül.) Kedvezmény: 20.000 Ft megrendelés felett ingyenes. Ebben az esetben Önnek a kézbesítőnek vagy futárnak kell kifizetnie a vételár+ ha van postaköltség együttes összegét (utánvételi összeg) Húszezer Ft feletti megrendelésnél postaköltséget cégünk átvállalja.

Előre utalás utáni szállítás: 1500.- Ft egységesen. Ha ezt választja, a rendelés visszaigazolását követően Önnek kell a könyvek árát+1500.-Ft postaköltséget egy összegben a visszaigazoló emailben közölt bankszámlaszámra átutalnia.  Húszezer Ft feletti megrendelésnél postaköltséget cégünk átvállalja.

Célszerű egyszerre több terméket rendelni, mert a postaköltség bármekkora csomagnál ugyanannyi. 

Hasznos böngészést, jó kedvet a vásárláshoz!

Üdvözlettel: A Diana Antikvárium (dianaantikvrium.hu)