1991 (Horgász praktikák sorozat) 45 oldal, jó állapotban.
1988 ( nagyalakú album szakácskönyv) Színes képekkel. Jó állapotban.
1981 (számos térképmelléklettel) 244 oldal, keménytáblás kötésben, jó áll.
45 oldal, jó állapotban.
1981 MOHOSZ 221 oldal, ábrákkal. Keménytáblás, jó állapotban.
1988 Mezőgazdasági KK.
1999 (A Szegedi Herman Ottó Horgászegyesület élete)
139 oldal, fűzve, jó állapotban.
1990 Formatív KFT. 190 oldal, fűzve, jó állapotban.
színes képekkel, jó állapotban.. 90 oldal.
1991 Danubius Kódex KK. 302 oldal, fűzve, jó állapotban.
Repint kiadás. Szép állapotban 76 oldal.
1962 Sport Kiadó. 131 oldal, fűzve, jó állapotban. Gerince ragasztott.
1991 Mozaik Kiadó. nagyalakú, 205 oldal, jó állapotú, keménytáblás kötésben.
1968 Mezőgazdasági KK. 155 oldal, fűzve, kiváló állapotban.
Amit Nyugat-Magyarország horgásztavairól tudni kell és lehet
Amit a Kelet-Magyarország horgászvizeiről tudni kell és érdemes.
A kettő könyv egyben, egy áráért.
1976 Budapest. Kézirat. 156 gépelt oldal. Sokszorosítással készült, 400 pédányban. Nagyalakú, jó állapotban, több helyen tollas aláhúzás.
Ritka!
2006 Timpa Kiadó. Nagyalakú, 111 oldal, műnyomó paíron, igényes kötésben és kiállításban. Keménytáblás kötésben, új állapotban.
Kútvölgyi Mihály szépen összeválogatott szakanyaga: Halételek - Megőrzött ízek sorozat köteteként jelent meg. Ötven jeles főzőember, titkaival ismerkedhetünk meg...Kezdve a halászat történetén, néprajzán át bemutatva a tradicionális főzési módokat, főzőszerszámokat, megismerkedhetünk a halászlé eredetével, készítésének különböző, mitegy 5-féle metódusával. Összesen, 108 halrecepttel!
"Halat nem lehet gyorséttermi módon készíteni és enni, állva, autóvezetés közben, két munkafázis között kapkodva. A halhoz az kell, amiben a ma embere legjobban megcsalt és meglopott, és ami testi és lelki egészségéhez nagyon is szükséges lenne: idő. Mégpedig a vízpartok és a mélység meglassuló ideje, az időtlenség ideje."
Népszava Kiadó. 300 oldal,, fűzve, jó állapotban.
Bemutatja a vadfajokat és azok vadászatát, egyik része szakkönyv, másik része szakácskönyv, receptekkel.
1979 Táncsics Kiadó. 326 oldal, keménytáblás kötésben.