IMG_7888
IMG_7891
IMG_7886

Oriskó Ferenc-Pár Gyula
Halak szakácskönyve

Édesvízi és tengeri halak receptkönyve. Fóód Time Könyvkiadó. A mintegy 351 oldalas vaskos szakácskönyv korszerűen, innovatívan, de a hagyományokat megőrizve, mutatja be hazánk, valamint a világ halételeit.  Többszáz recepten keresztül megismerhetjük, elkészíthetjük, a legjellegzetesebb ételeket, újdonságokat. Talán a legteljesebb magyarországon megjelent halfőző könyv. Érdemes beszerezni. 

A mintegy hetvenféle halból, tengeri gyümölcsből, algából készíthető étel receptjének leírásait tartalmazza. Külön fejezetben mutatjuk be a halakhoz illő mártások elkészítését. Reméljük, mindenki hasznára tesszük közzé a különböző halak néhány tulajdonságát összegző Hallexikon fejezetünket. Újdonságnak számít e könyvünk abból a szempontból is, hogy a vizekben fellelhető összes élelmiszerre - így a növényi eredetűekre is elhívja tisztelt olvasóink figyelmét. 

Fogyasztói ár3.200 Ft